Nu de zomervakantie in het hele land in volle gang is, moeten we natuurlijk nog helemaal niet denken aan het werk of zelfs maar aan school. Maar hoe fijn is het, om wel een stijlvolle en functionele leren reistas te hebben, voor je aankomende reis of juist om mee te nemen naar je werk?
Voor een drukke werkweek of voor een ontspannen weekendje weg, zijn de reistassen van The Chesterfield Brand de perfecte keuze. In de collectie vind je verschillende leren weekendtassen voor dames en heren. Filter op prijs, kleur, ruimte en leersoort en je vindt het model dat perfect bij jouw stijl past.

The Chesterfield Brand leren weekendtas William
The Chesterfield Brand leren weekendtas ¨William¨


Ik gebruik de leren weekendtas William in de kleur cognac. Door de korte handvaten neem je deze tas gemakkelijk in de hand mee, maar de tas komt ook met een schouderband om als crossbody of over je schouder te kunnen dragen. Ideaal als je nog meer tassen bij je hebt. De William van The Chesterfield Brand is voorzien van een ritssluiting, een betrouwbaar type sluiting dat zorgt voor extra veiligheid en gemak.

Perfecte voor een korte trip

De William is perfect om mee te nemen tijdens een korte trip. Deze lederen reistas heeft een grote inhoud en biedt daarom genoeg ruimte voor al je benodigdheden: kleding, schoenen en toiletspullen (voor een stijlvolle leren toilettas moet je trouwens ook echt bij The Chesterfield Brand zijn).

En dan blijft er nog genoeg ruimte over om een boek, laptop, speelgoed of andere spullen voor je kind(eren) in mee te nemen. Deze weekender is trouwens ook ideaal als handbagage, als je op vakantie gaat met het vliegtuig of met de trein. Wel even checken bij de vliegtuigmaatschappij of de maten kloppen ;).

Afbeelding met Bagage en tassen, accessoire, persoon, tas

Automatisch gegenereerde beschrijving

Stijlvol op werk

Geen vakantieplannen deze zomer? Geen zorgen! Je kunt ook gaan voor een leren weekendtas met laptopvak, zoals de Corfu of juist een trolley met wieltjes zoals de Jayven. De tassen zijn super handig als je veel afspraken buiten de deur hebt of als je op zakenreis gaat. Ook makkelijk als je overdag op kantoor bent en je ‘s avonds een event hebt, dan kun je genoeg outfit opties met je meenemen ;).

Drie tips voor het kiezen van de perfecte leren tas

Vind je het lastig om een keuze te maken? Ik geef je drie tips voor het kiezen van de perfecte leren tas; of het nou gaat om een leren weekendtas of laptoptas.

  1. Bepaal waarvoor je de tas gaat gebruiken
    Waar neem je je tas mee naartoe? Ga je vaak een weekendje weg, op zakenreis of heb je een tas nodig waarmee je vanuit werk gelijk naar een event of de sportschool door kan? In deze gevallen moet je rekening houden met de maat van je tas. Bepaal hoeveel spullen je met je mee neemt en kies aan de hand daarvan welke tas je nodig hebt.
  2. Compartimenten en vakken
    Let op de indeling van de tas. Een goed georganiseerde tas met meerdere vakken helpt je om je spullen overzichtelijk in te pakken en snel terug te vinden. Een laptopvak kan bijvoorbeeld handig zijn als je de tas ook voor werk gebruikt.
  3. Stijl en design
    Selecteer een tas die past bij je persoonlijke stijl en die veelzijdig genoeg is voor verschillende gelegenheden. Je zal jarenlang plezier hebben van een tas die een tijdloze en klassieke uitstraling hebt en van hoge kwaliteit is. Als je de tas ook nog op de juiste manier onderhoudt, kun je voor een lange tijd van de tas genieten.
Afbeelding met kleding, Bagage en tassen, handtas, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

Zo onderhoud jij je leren weekendtas

De leren tassen en accessoires van The Chesterfield Brand zijn gemaakt om er jarenlang plezier van te hebben. Ze worden gemaakt van topkwaliteit leer en van het beste materiaal. Maar hoe onderhoud jij je nieuwe leren weekendtas? The Chesterfield Brand biedt verschillende onderhoudsproducten:

  • De Leder Wax is een reinigings- en onderhoudsmiddel in één. Dit kun het beste vier keer per jaar gebruiken op je leren weekendtas.  Gebruik hiervoor een zachte doek, neem een klein beetje wax uit het potje en wrijf het zachtjes over de tas heen. Laat het even een paar uur goed intrekken en je weekendtas is weer ready to go!
  • De Wax Spray heeft hetzelfde effect als de Leder Wax, maar dan in een spray vorm.
  • De Protectie Spray zorgt ervoor dat de kleur van jouw leren weekendtas niet vervaagd. Het kan ook zijn dat je tas een beetje kleur afgeeft. Daarom is het handig om deze spray voor gebruik van je leren tas op te spuiten. 

The Chesterfield Brand Foundation

Wist je dat de leren tassen en accessoires van The Chesterfield Brand worden geproduceerd in India? Om iets terug te geven aan de bevolking en natuur daar, is The Chesterfield Brand Foundation (TCBF) opgericht. TCBF organiseert verschillende acties per jaar om geld in te zamelen, zoals een Sample Sale, een sportevenement en een veiling.
Daarnaast kun je het hele jaar door doneren. De opbrengsten gaan naar kansarme kinderen in India, om zo bij te dragen aan hun veiligheid, voedzame maaltijden en een betere gezondheid.
Met elke aankoop en donatie help je mee aan een betere toekomst voor deze kinderen. De Sample Sale vindt trouwens altijd plaats in november. Dan kun je de leren tassen met kleine imperfecties met 50% korting kopen. De gehele opbrengst gaat naar TCBF. Houd dus goed de website en socials in de gaten!

The Chesterfield Brand leren weekendtas William
The Chesterfield Brand leren weekendtas ¨William¨


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *